wij zijn gevestigd aan de zuiderzeestraatweg 155 te Oldebroek en de binnenloop 22 te Dronten.

De winkel in Oldebroek bestaat inmiddels al ruim 38 jaar, en sinds juli 2002 hebben wij (Serkan en Diana Destanli) de winkel zelf overgenomen. In Dronten zijn we wat korter bezig daar zijn wij verder gegaan met de winkel van Ilona, sinds december 2009. Sinds circa 2004 leveren wij ook diverse supermarkten met veel plezier. Inmiddels bestaat het grootste deel van onze werkzaamheden uit het bevoorraden en klaar maken van bloemen voor de supermarkten. We doen dit op relatief kleine schaal waardoor het mogelijk om veel aandacht per supermarkt te geven. Het prijzen, verzorgen, presenteren en netjes houden van de afdeling doen we allemaal zelf. We geven nette kortingen en volledig retourrecht inclusief 7 dagen vaasgarantie.

Dagelijks proberen wij samen met het hele team, om onze winkels, tankstations en de supermarkten die wij bevoorraden zo goed mogelijk te voorzien van bloemen planten plantschalen snijstukjes decoratie en nog heel veel meer.

Al onze bloemen halen we zelf van de veiling voor de klok zodat ze zo vers mogelijk zijn.

Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding enorm belangrijk en proberen een zo goed mogelijk concurrerende prijs te kunnen bieden voor het beste en verste product. Hier staan wij en al onze medewerkers voor.

Mocht u zelf een supermarkt hebben en interesse hebben in ook een mooie afdeling vol bloemen kunt u altijd contact met ons opnemen.