Over Ons

Trots zijn wij op onze inmiddels 4 vestigingen, Oldebroek, Dronten, Nunspeet en Putten, die wij samen met ons team draaien met veel passie en plezier.

De winkel in Oldebroek bestaat inmiddels al ruim 42 jaar, en sinds juli 2002 hebben wij (Serkan en Diana Destanli) de winkel zelf overgenomen. In Dronten zijn we wat korter bezig daar zijn wij verder gegaan met de winkel van Ilona, sinds december 2009.In september 2017 is Nunspeet erbij gekomen en in januari 2018 Putten. Sinds circa 2004 leveren wij ook diverse supermarkten met veel plezier met bloemen, planten en aanverwante artikelen . We doen dit op relatief kleine schaal waardoor het mogelijk om veel aandacht per supermarkt te geven. Het prijzen, verzorgen, presenteren en netjes houden van de afdeling doen we allemaal zelf. We geven nette kortingen en volledig retourrecht inclusief 7 dagen vaasgarantie.

 

Dagelijks proberen wij samen met het hele team, om onze winkels en de supermarkten die wij bevoorraden zo goed mogelijk te voorzien van bloemen planten plantschalen snijstukjes decoratie en nog heel veel meer.

Al onze bloemen halen we zelf van de veiling voor de klok zodat ze zo vers mogelijk zijn en regelmatig zelfs rechtstreeks van de kweker.

Wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding belangrijk en proberen een zo goed mogelijk concurrerende prijs te kunnen bieden voor het beste en verste product. . Maar ook het zeer uitgebreide assortiment is voor ons een absolute pre en dit maakt voor ons het werk nog leuker dan het al is. Hier staan wij en al onze medewerkers voor.

Luxe Boeketten

Gefeliciteerd

BESTEL

Luxe Boeketten

BESTEL

Rozen

BESTEL

Planten

BESTEL