Snijbloemen

Dagelijks krijgen wij veiling verse aanvulling van onze snijbloemen. Wij kopen zelf in op de klok in ede en hebben een aantal producten jaarrond rechtstreeks van de kweker. Ook kopen een aantal van onze collega’s voor ons mee op de veiling in Aalsmeer en in Rijnsburg, zodat wij vanuit meerdere kanalen een nog uitgebreider assortiment kunnen bieden. Wij doen ons uiterste best om dit assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken en mocht u nog iets missen kunt u dat altijd aangeven en kunnen wij proberen om hier alsnog aan te kunnen komen.

Door onze eigen scherpe inkoop kunnen wij een nette prijs berekenen en de versheid zo goed mogelijk garanderen en geven wij natuurlijke 7 dagen vaasgarantie op al onze bloemen.

Onze ervaren vakkrachten zijn goed in staat om de mooiste boeketten te maken en u te kunnen adviseren wanneer u een bijzondere opdracht heeft.

Wanneer u specifieke wensen heeft kunt u altijd even langs komen in 1 van onze winkels of even telefonisch contact op nemen om daar een afspraak voor te maken.

We zijn ook gespecialiseerd in bruidswerk, en wij helpen u graag als u hier vragen over heeft en denken graag met u mee voor een bijzondere dag.

Natuurlijk kunnen wij ook voor een mooi afscheid uw bloemen verzorgen.

Luxe Boeketten

Tuinplanten

BESTEL

Kamerplanten

BESTEL

Snijbloemen

BESTEL