Supermarkten

Sinds 2004 bevoorraden wij ook een aantal plussupermarkten. Dit doen wij met veel plezier en passie voor het vak. Wij ontzorgen u van uw bloemenafdeling en zorgen voor een echte bloemenwinkel uitstraling in uw supermarkt. Wij halen mooie omzet aandelen en geven een aantrekkelijke korting.

Wij leveren compleet ingepakte cadeautjes met een eigenmerk uitstraling waar wij bewust voor gekozen hebben om er voor te zorgen dat dit ook herkenbaar is voor de consument. Meestal lukt het voor ons ook om mee te gaan in de folder aanbieding van de organisatie voor dezelfde nette marge. En het bedenken van nieuwe boeketten en of de seizoen artikelen om te zetten naar een leuke betaalbare variant is voor ons iedere periode weer een van de leukste dingen om te doen. En een superleuke challenge voor ons en ons team. Het blijft iedere week weer een uitdaging om leuke maar vooral ook betaalbare impuls aankopen te kunnen bieden. En uiteraard is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen door een klant voor meerdere artikelen of eens een keer iets bijzonders.

Net als wij in onze winkels voor kwaliteit staan staan wij daar ook in de supermarkten voor, en is vanzelf sprekend ook hier de 7 dagen vaas garantie een belangrijk aspect. En ook proberen wij hier het assortiment veelal te wisselen en uit te breiden waar vraag naar is in de supermarkten, en het mooie hiervan is dat ook de fijne samenwerking met de supermarkten hier voor zorgt. Wij proberen dit onderdeel van ons bedrijf ook steeds verder te professionaliseren en zijn daarom ook continu bezig om onszelf hierin te proberen te verbeteren en uit te breiden.

Mocht u interesse hebben in ook een mooie bloemenafdeling, kunt u contact opnemen met: Serkan Destanli 06-41337961 of Diana Destanli 06-51598883

Luxe Boeketten

Luxe Boeketten

BESTEL

Gefeliciteerd

BESTEL

Planten

BESTEL

Rozen

BESTEL